Søg i denne blog

torsdag den 7. juli 2022

Så er det nu årets store MC tur starter

Torsdag morgen kl 9 kommer Poul Sørensen forbi, så starter første etape til nordkap, med stop fra torsdag til søndag ved Sydhavsøernes MC-Camp på Lolland hvor Shadow Owners Club Danmark afholder 20 års jubilæumstræf. Poul og jeg skal mødes med flere medlemmer fra det Jydske skal mødes ved Skovgrillen ved den gl. lillebæltsbro og derfra går turen mod Spodsbjerg på Langeland, hvor vi skal med færgen til Tårs. Det bliver hyggelig at møde alle Shadow vennerne igen efter et par år med begrænset aktivitet.

Der vil vanen tro være hygge og samvær på træffet, med forskellige udflugter arrangeret af lokale medlemmer der vil vise deres hjemegn frem for vi andre turister, man kan jo altid opleve noget nyt i vores lille skønne land. 

BMW'en skal pakkes efter alle foreskrifter onsdag går nok med at prøvepakke, så alt er klar til Torsdag morgen. Når man skal afsted på tur i 32 dage er der mange ting man skal have med, specielt  når det er Norge man tager til. Jeg er lige kommet hjem fra fisketur til Namsen, hvilket bevirker at der er nogle forhold som skal gennemtænkes igen, som eksempel:

1 liter 95 bensin 28,39 Nkr

Hytte overnatning mellem 700 og 1000 Nkr.

6 stk frankfurter fersk 114,00 Nkr

Dette har betydet at jeg har telt, sovepose, luftmadras og feltudstyr med, som bord, stol, kogegrej, spejdermad til 10 dage, samt alt det udstyr jeg normalt ville have med. 

Det bliver en stor oppakning, ikke i vægt, men i volumen, det er jo ikke fordi sovepose, tøj, telt og. Helinox letvægtsudstyr vejer.





Ingen kommentarer: