Søg i denne blog

onsdag den 19. juli 2023

3 Endnu en dag med Shadow klubben i Norge

 I dag starter dagen med klart vejr og sol, men traditionen tro, så snart Jan tager tøj og hjelm på og kører op i indkørslen, starter regnen. Jeg ved ikke om der er en symbolik i det eller det blot er et tilfælde, jeg er sikker på at Rita ikke mener der er en sammenhæng. Dagens tur har vores lokale tur guide Henrik planlagt til skal gå fra Stavanger til Egernsund langs en snoet vej langs kysten, hvor der en udsigt til noget af Norges bedste badestrand, som i dagens vejr bliver brugt til surfeskole, der er langt mellem badegæsterne.

Harald der er på sin debut tur på MC efter erhvervelsen af MC-kørekort, udfordringen kommer i form af smalleveje med mange bløde kurver, smalle veje, fæ-riste, hårnåle sving både op og ned. Da vi kommer op i højderne og ind i området med frit græssende sauer (får) og kreaturer, kommer vi selvfølgelig også i en situation hvor vi skal bruge hele vores opmærksomhed da kvæg med kalve er ret utilregnelige. Til alt held sker der ikke noget.

Men ingen tur uden en lille sekapade, når man kører 11 motorcykler og 2 bagsæde passagerne, er der en rimelig chance for at gruppen kommer væk fra hinanden, specielt når der køres i et område hvor rundkørslerne kommer rimelig tæt. Det sket også for os i dag, idet en af deltagerne glemmer at holde kontakt med køreren bagved, men til alt held opdager Henrik at den bagerste del af gruppen mangler og vender, så vi bliver samlet igen så vi kan spise frokost sammen. Efter frokosten begynder Tøffe at tale i tåger om ein bischen klumpen, udtrykket kommer fra en Tysklands tur hvor Tøffe skal bestille is på hotel Wendinghoff (han skulle gave to kugler is). Som sagt så besluttede jeg at Tøffe skulle have is som i Wendinghoff, hvilket indebar et bæger med top.

Efter aftens maden er underholdninger i top, hvor Rita er ved at forklare Henriks datter Anne hvad forskellen er på motorcyklens kædefremdrift og kardantræk, hvilket blev klaret til UG, så klubben har fået ny chef mekanikker. 

Vejret er rigtig Norges vejr med overskyet, spredte byger og sol, men temperaturen har det sidste døgn været faldende til mellem 10 -12 grader.

I morgen er sidste dag vi er her og vi skal på tur igen om vejret vil. Fredag pakkes sammen og hjemturen begyndes, med overnatning på Bikers rest i Løkken.






Tur i lokal området etape 3




Ingen kommentarer: