Søg i denne blog

lørdag den 9. juli 2016

SHOC Danmark jubilæumstræffet lørdag

Det var ikke alle der nåde at blive klar til lørdagens fællestur, som startede kl. 10.30 til Vejle å dal. Lørdag har metrologerne lovet solskin og høj himmel, så der er planlagt en køretur til Vejle å dal med 4 stop og Poul som turleder og guide. Kl. 10.45 kører kortegen afsted, poul i front og 27 følgere, det er en lang kortege og kræver at alle er opmærksomme på de små veje, hvor hastigheden sjældent kommer over 50 km i timen.
Der gøres klar til afgang på fællesturen
Turen er planlagt til knap 100 km. med stop i Tørskind grusgrav med Robert Jakobsens skulpturer, eller hvad man nu kalder en udstilling af gammelt træ og jern. Her efter køres til Randbøldal museum, som er et arbejdende museum med bl.a. væveværksted og papirfremstilling.

På Randbøldal museum har Pouls kone Mona lavet sandwich, gnave grønt, the og kaffe til de tur deltagere der er tilmeldt frokost, det viser sig hurtig at ikke alle er tilmeldt, men viser stor interesse i forplejningen, hvorefter de også ønsker at deltage, sen stor ros og tak til Mona fra deltagerne, som omtalte besøget i høje vendinger.

Herefter går turen videre til Bindeballe Købmandsgård, som er et museum i en gammel købmandsgård, hvor der stadig sælges nogle varer som de så ud i sin tid, opholdet varer ca. halv time, herefter køres til Egtvedpigens grav. Ved Egtvedpigens grav kan en kopi af det oprindelige fund ses, samt der er en beskrivelse af fundet af pigen fra jernalderen. Gruppen kører herefter mod Harte igen og ankommer til træfpladsen kl 14:30, uden uheld eller anden former for overraskelser. Det er mit indtryk at alle var godt tilfreds med turen og har nogle nye indtryk med hjem af Danmark og vores kultur.

Kent underholder

Efter hjemkomsten er der planlagt en landskamp mellem Norge, Tjekkiet, Holland, Belgien og Danmark i støvlekast, Johnny instruerede i reglerne, som gik ud på at svinge en gummistøvle mellem benene og på den måde kaste den op langs ryggen , over hovedet og så langt som mulig frem for an en selv, rekord kastet den dag gik til Norge med et kast på 4,10 m. Selve konkurrencen bestod i at hvert hold består af 2 kvinder og 3 mænd, der hver har to kast og det hold der kaster samlet længst, er vinder. Norge vandt foran Danmark og Tjekkiet, der er en lille præmie til de 3 vindende hold.
Stige golf
Landskamp i støvlekast
I tidsrummet efter landskampen til aftensmaden fordrives tiden med hyggesnak, guitarunderholdning, Kent spiller og synger og konkurrence i stige golf, hvilket syntes at falde i god jord, i mørket sent på aftenen er der stadig deltager der lige skal have en dyst i denne lidt specielle form for golf (Det har intet med golf at gøre).


Præmieuddeling
Aftensmaden står på bordet kl.19:30, hvor der serveres helstegt oksefilet, med grønt, flutes. kartofler og sovs, der bliver spist godt efter en oplevelsesrig dag i det gode vejr. Efter aftensmaden, før bandet skulle underholde, er der præmiering og lodtrækning om sponsorgaverne, der er præmier til smukkeste Shadow, smukkeste VTX og smukkeste Fury på træffet. Længst kørte km. af en mandlig og en kvindelig (den kvindelige blev givet til en tjekkisk kvinde der har siddet bag på en Shadow VT600 i 10 km. RESPEKT!!!) deltager. Mest specielle Shadow på træffet. Efter præmieoverrækkelsen er det igen tid til at "Make it SWEET" kommer på senen for at underholde og sætte stemningen for den afsluttende aften, stemningen er høj og alle morer sig og er der igennem med til at afslutte et sussesfult jubilæumstræf for Shadow Owners Club Danmark.















Ingen kommentarer: