Søg i denne blog

fredag den 8. juli 2016

SHOC Danmark jubilæumstræffet fredag

Fredag er der morgenmad kl. 8.30 til 9.30, hvor efter de deltagere der skal med på dagens tur til nord Fyn, skal gøre sig klar til tur. Kværnene skal være tanket og kørerne skal være ædruelige og køreklar kl. 10.00. Men der kan jo altid gå noget galt, da vi skal til at starte vil en af de kvindelige deltageres MC ikke starte, der er ingen strøm. Heldigvis har vi i arrangementsudvalget været så forudseende at vi har taget en jump starter med til træffet, så problemet med strøm løser sig, tror vi.
Fejlen skyldes at batteriet er faldet sammen og skal udskiftes, så på hele turen til Fyn må vi starte hendes MC med jump starter.

Jump starter
Turen starter en smule forsinket i overskyet vejr med spredt solskin, der er lovet regn fra kl 3. Vi kører af den gamle hovedvej mod den gl. Lillebæltsbro, gennem Nr. Bjert, forbi skærbækværket og Kryb i ly Kro, mod Lillebæltsbroen af hovedvejen med de mange bløde og få skarpe sving i et kuperet østjyske landskab. Da vi når den gl. Lillebæltsbro er den spæret for reparationsarbejde, så vi må lige slå et sving over den nye Lillebæltsbro, for at fortsætte turen mo Røjle Klint, som bestiges i strålende solskin og en smuk udsigt ud over Lillebælt o Fredericia havn på Jyllandssiden.

Lillebælt fra Røjle Klint
Fra Røjle Klint køres der af små veje langs Fyns nordkyst mod Bogense, hvor der er rast og mulighed for at indtage frokost. Turen går gennem den smukke fynske natur med de mange små huse i det bakkede terræn, gennem frugtplantagerne og markerne med friske grønsager, en form for paradisetshave i Danmark. I Bogense spises der frokost på Leo's Cafe & Bistro ved havnen, vejret er stadig solskin og omkring 20 graders varme.





Bogense med sine gamle huse

Efter frokost går turen videre gennem Bogenses gamle bydel og videre til Gyldensteen Slot langs Fyns nordkyst med udsigt til Æbelø. Ved Gyllensteen Slot køres der ind i landet mod Morud, for at besøge Ditlevsdal Bisonfarm, nord europas største opdrætssted for Bison okser, her er der rig mulighed for at studere dyrene på rimelig tæt hold. Farmen har ca. 200 dyr, der dog går spredt i flere indhegninger, farmen er absolut et besøg værd, hvis man skulle være i området, der er en restaurant, gårdbutik, stor legeplads og en indianer bane, så lidt for enhver smag.

Bull riding på hollandsk
Nogle af vore Hollandske deltager morede sig med Bull riding på en træskulptur der er stillet op foran gårdbutikken. Klokken er nu ved at være 14.30, så vi skal se at komme hjemad, det ville jo begynde at regne kl. 15.00. Vi var ikke andet en kommet 10 km. væk fra Didlevsdal før det begyndte at regne, ikke voldsomt i starten, men senere fik vi et par kraftige byger. Så nogle af deltagerne der kun havde taget deres sommer dres med på turen er en smule!! gennemblødte da vi når hjem.

På vejen hjem lykkedes det at få fat i et nyt batteri til motorcyklen uden strøm, så efter hjemkomsten bliver cyklen rullet ind i reseptionsteltet og batteriet bliver monteret og problemet er løst. Efter vi kommer hjem bliver der stillet 3 grill op under et halvtag så der er klar til aftensmaden, som består af fløde kartofler, med tilhørende salat og flutes og grillpakke. Aftensmaden er en grill selv pakke med en grillmedister, en marineret svine kotelet og 2 grillspyd, en meget hyggelig måde at stå der ved grillen og samtale med de andre deltagere medens maden bliver færdig.

I løbet af eftermiddagen er træffets underholdning ankommet og er ved at sætte instrumenter op, samt at foretage lydprøver og optimering, bandet der skal spille både fredag og lørdag hedder "Make it Sweet" som spiller gammelt 70'er rock med udgangspunkt i gruppen sweet's nummere. Musikken spillede 3 x 1 time med Spotify rock musik i pauserne, de sidste træfdeltagere skulle efter forlydende være dappet i seng ved 4 tiden, hvilket kunne ses dagen efter til morgenmaden.

"Make it SWEET"

Ingen kommentarer: