Søg i denne blog

søndag den 10. juli 2016

Så er SHOC Danmark's 15 års jubilæumstræffet afholdt

Træffets sponsorer
Så er jubilæumstræffet overstået og hvordan gik det så?
Arrangementsudvalget ankommer til træfpladsen ved Harte hallen onsdag eftermiddag, hvor der skal indrettes reception i et medbragt telt, informationstavler skal sættes op, Honda flag hejses, træfskilte køres ud til vejene og sættes op, hallen skal pyntes med nationsflag og Honda flag og banner og mange flere gøremål. Vores personlige telte sættes op på en af boldbanerne i de afmærkede arealer, der skal være 3 m. mellem teltene på alle leder og der laves opmærkning til MC parkering på en anden.


Søndag morgen spise der morgenmad og derefter begynder trædeltagerne at pakke sammen, for at vende snuden hjemad. Nogle af deltagerne har trodsalt 1000 km. at tilbagelægge før de er hjemme igen, andre som vore norske venner tager lige et rygeafvendings kursus i Silkeborg på vejen hjem, sejt eller som de ville sige på norsk "tuft"
Da træffet er afsluttet søndag kl. 12.00 er vi også næsten færdige med at pakke sammen, vi mangler blot vores private telte og oppakning.


Det er min opfattelse at alle deltagere og arrangementsudvalget er af den opfattelse at træffet er en susses og at der ikke har været de store kiksere. Der skal lyde en stor tak til alle deltager, for at have bidraget til et godt træf og at det endnu engang er lykkedes at fejre et jubilæum i SHOC-DK.

Der skal også lyde en stor tak til musikken for god underholdning og godt samvær i de 2 dage træffet stod på.

TAK!!!

"Make it SWEET"






























Ingen kommentarer: