Søg i denne blog

fredag den 6. maj 2016

Zatanernes fællestur Bornholm rundt

Fredag morgen tiltrådte alle medlemmer og prospects fællesturen Bornholm rundt, vi startede ud gennem Svaneke by i kortege, med vicepresident Erik i front og President Finn bagert til at holde styr på tropperne. Vi kører lang kysten mod Gudhjem og gør ophold ved Helligdomsklipperne, et meget smukt sted, Finn, Hans Jørgen og Bent beslutter at forcere klippeskråningen for at besigtige en grotte. Finn vil tage et billede af Hans Jørgen i indgangen for at illustrere størrelsen, under dette lykkedes det Finn at glide på klipperne, med telefon i den ene hånd og kamera i den anden slår han hovedet direkte ned i et klippestyppe med en alvorlig skade til følge. De 2 kammerarter får Finn op på parkeringspladsen, hvor vi andre opholder os. Gruppen drøfter situationen med Finn som under store protester, må affinde sig med at der bliver ringet efter en ambulance, så skaden kan komme under kyndig behandling.





Ambulancen hentede Finn og kører han til behandling på Rønne sygehus, til alt held er Finn ikke kommet alvorlig til skade. 3 sting over næsen og en såret stolthed, et par ødelagte briller, en iphone der har været i saltvand ( de sidste ting kan man betale sig fra). Vi andre havde nu en opgave med at få Finns Mc tilbage til Vandrehjemmet, da det var klaret går turen videre til Allinge Røgeri for at spise frokost. Efter frokosten får Erik kontakt med Finn, som kan meddele at han stadig sidder og venter på behandling og han er ved at være sulten (Finn kommet til at vente næsten 6 timer, ikke nogle plus point til Rønne sygehus). Erik beslutter at køre på sygehuset med noget mad til Finn, Nestor Poul udnævnes som erstatnings førehund for flokken efter frokost, hvor turen går til Hammers hus. Tiden er nu så fremskredet at vi ikke kan nå at køre øen rundt inden jubilæumsmiddagen.









Turen tilbage til Svaneke går til Ekkodalen, af små veje, uden yderligere. Da vi ankommer til Vandrehjemmet er Finn og Erik også der.

Ingen kommentarer: