Søg i denne blog

mandag den 9. maj 2016

Lørdag på Bornholm

Lørdag formiddag deltagerne bruge til egne opgaver, alle undtagen 3, besluttede (meget fornuftig) at det nok ikke var en god ide at tage ud på tur, efter gårsdagens bytur. Henrik besluttede at Hondaen skulle pudses og efterses, andre tog en slapper på køjen ind til frokost, hvorefter de fartede til flæskestegen for at indtage nogle berygtede flæskestegs sandwiches. Poul, Ian og jeg besluttede at køre til Øster Lars for at se rundkirken, man kan ikke have været på Bornholm uden at se en rundkirke. Et meget speciel byggeri, med meget smalle trapper op til tagetagen.











Efter at have set Øster Lars rundkirke kører vi mod Hammer fyrtårn, de sidste stykke er meget smal, stejl og snoet, så vores MC evner blev udfordret lidt. Hammer Fyr er på Bornholms nordligste punkt og er åben for besigtigelse. en oplevelse værd at køre efter.








Efter at have talt med de øvrige deltager, besluttede vi 3 at vi også ville prøve en flæskestegs sandwich til frokost, men ak der var udsolgt, så det blev til nogle udmærkede burge i stedet på Svaneke Havn. Eftermiddagen benyttede vi til at besøge Dueodde og Bornholmertårnet, som er en gammel lyttepost fra den kolde krig som nu er lavet om til efterkrigs museum.







Ingen kommentarer: