Søg i denne blog

mandag den 9. maj 2016

Hjemturen fra Bornholm med ZZ

Søndag morgen 05.30 er alle klar til afgang fra Vandrehjemmet i Svaneke, som planlagt, turen går mod Rønne i lovlydig tempo, ad der pludselig kommer en hane tumlende ned mellem rækken af motorcyklister, alle undgår at ramme den. Senere fortæller vicepræsidenten at han desvære var ved at vælte, da en gal hane forsøgte at forsvare to høner mod han konkurrence om overheredømme i flokken, hvilket resulterede i at hanen tabte og måtte forlade stedet humpende, vi nåde færgen til tiden og fik lov at køre ombord som de sidste. Ombord på overfarten til Ystad blev der indtaget morgenmad og for nogle en lille lur.



Fra Ystad går turen over Øresund til Roskilde uden vanskelighedder, hvor der tankes. Her siges farvel til Onkel C, Hans Jørgen, Ludvig og Erik som tager færgen fra Odden til Århus igen retur.
Vi resterende kører tilbage til motorvejen over storebælts broen. Lige før Nyborg på broen, udbryder Poul (som lå bagerst)  pludselig "der er nogen der skyder", det viser sig at være Finn's Mc der også er ved at løbe tør for strøm. Vi kommer ind til Nyborg, hvor vi forsøger at finde fejlen, noget tyder på at batteriet er færdig. Til alt held er der en T. Hansen lige i nærheden, så et nyt batteri bliver fremskaffet og turen kan fortsætte til Vissenbjerg. I Vissenbjerg tages der afsked med Bent og vi får tanket til resten af hjemturen, som forløber uden yderligere problemer, Henrik hopper af ved Fredericia og senere Finn ved Børkop, medens vi 3 andre skilles i Vejle.

Tak til alle deltagere, for en god og oplevelses rig tur med god kammeratskab, kulinariske oplevelser, men ikke mindst mange uforglemmelige oplevelser igen i år.


Ingen kommentarer: