Søg i denne blog

lørdag den 20. april 2024

2024 Åbenhus hos Xpedit Ølgod

 Så er det i dag lørdag d. 20 april der er åben hus hos Xpedit Ølgod og lige som de tidligere år er der en skov af mennesker og motorcykler. Og igen i år tager Paul, Ian, Nils og jeg igen afsted i den evige jagt på et godt tilbud, ja og tilbud er der mange af, om de er gode er jo som altid op til den enkelte. 

For midt vedkommende er det jo altid rart at få en snak med ligesindede, der måske har en anden synsvinkel på tingene, samt at se de sidste nye farvekombinationer tyskerne har fundet på at sætte sammen, det er ikke alle der falder i min smag. der var en enkelt R1300 GS som jeg nu syntes var anderledes og tiltalende, men så kommer vi jo til det med prisen!! 400000 kr. +, så er den også betalt.

Men som altid (ville Ian sige) pølserne er gode, så turen er jo ikke spildt.


Det vil ikke undre mig om der var 2000 motorcykler ved middagstid, så kan nok så store udstillingslokaler også blive små. Det var ikke nemt at komme rundt i lokalerne..
Men vi kørte fra Vejle af Bredsten Landevej over Filskov, Sdr. Omme og Hoven til Ølgod, men hjemturen kom til at gå mod Varde, videre gennem Agerbæk, til Hovborg, Vorbasse og Egtved til Vejle, en god tur i et vejr der var til den kølige side, med skiftende solskin og gråvekr, men ingen regn.
Tak til i andre for en god tur.



Ingen kommentarer: