Søg i denne blog

fredag den 28. april 2023

Generalforsamlings weekend i BMW Klubben

Sct. Knudsborg
 I weekenden fra d. 20 - 23 april 2023 afholder BMW klubben i Danmark træf  og generalforsamling i Brenderup på Fyn, Weekenden blev afholdt på i nogle lokaler der tidligere havde været brugt som offentlig institution, med beliggenhed helt ud til Lillebælt, et fantastisk flot beliggende sted. 

Stedet hedder Sct. Knudsborg, og har plads til 52 overnattende gæster på 2 mands værelser, med eget toilet og bad. Stedet indeholder desuden 1 foredragssal, opholdsstue, spisesal og fuldt indrettet industri køkken med alt skal bruger for at dække op til en større forsamling og hvad der skal bruges til madlavning. Ud over hoved bygningen kan der tillejes 6 bungalows og der er mulighed for at lave overnatning i eget telt.

Sct. Knudsborg




Men nu tilbage til træf weekenden vi ankom torsdag efter kl. 16:00 og fik os indkvarteret, aftens made stod for egen regning og valg. Vi var 4 gutter der besluttede at køre til Bogende og spise Wienerschnitzel, maden på Hotel Bogense kan godt anbefales. Efter hjemkomst til Sct. Knudsborg er der social samvær til vi tørnede ind. Fredag er der morgen mad kl. 8:00 hvor de personer der er på morgenmads holdet havde lavet et stort ta selv bord med rundstykker, røræg og bacon, øllebrød med flødeskum, yoghurt, diverse drikkevarer i form af juice og forskellige slags pålæg. Fredag var det meningen at der var fri leg, men nogle af deltagerne ville gerne besøge Xpedit's åbenhus arrangement lørdag, hvor der er planlagt en fællestur. Det blev besluttet at køre fællesturen fredag, så de der ønskede det kunne køre til Xpedit Ølgods åbenhus lørdag.

MC samlet hos Xpedit Ølgod




Fællesturen er på 130 km af små snoede veje rundt på vestfyn med afsluttende frokost i Bogense, en flot og afvekslende tur, med ca. 20 deltagere, der skal lyde en tak til Hans Erik Ulsø for den gode tur. Aftens menuen var klar kl 18:00, som bestod af kold kartoffelsalat, med varme frikadeller, salat og flutes, samt øl og vin efter eget ønske og regning.


Lørdag morgen blev der serveret morgen mad kl. 7:30 af hensyn til de deltagere der ville køre til Ølgod, for at give dem mulighed for at være tilbage til generalforsamlingen kl 15:00, for mit eget vedkommende kørte jeg sammen med Hans Erik til Ølgod for at se hvad der skete og jeg skulle have et nyt visir til min BMW System 7 hjelm, det gamle var blevet ridset. Vi kørte af hurtigste rute til Ølgod, tilbragte et par timer med at se på de gode varer og de nedsatte R1200 LC modeller, som snart erstattes af R1300 modeller. Ved middags tid besluttede vi os for at returnere af lidt mere snoede veje over Grindsted, Billund, Ny Nørup, omkring Engelsholm Slot, til Vejle og videre over Munkebjerg,  Andkær Vig, Sellerup Strand, Brejning, Mørkholt, Hvidbjerg, Høll og Fredericia, derfra til Sct Knudsborg, hvor vi ankom 14:30.

Kl 15:00 er der Generalforsamling hvor der var kommet ca. 20 ekstra medlemmer der ønskede at deltage i generalforsamlingen, på generalforsamling fik vi præsenteret det sædvanlige og en gennemgang af forskellige aktiviteter i anledning af BMW Motorcyklers 100. års jubilæum senere på året, som starter i München og slutter ved fabrikken i Berlin.

Lørdag aften er der fest middag, hvor maden blev leveret af Kjær's Køkken fra Glamsbjerg, menu kortet er vedlagt, en super sammensat 3 retters menu, men som altid er der rigelige mængder, så vi ikke kunne spise det.


Søndag er der morgenmad og rengøring af værelser, pakning af MC og hjemtur, efter en super hyggelig weekend med venlige mennesker der har samme hobby som en selv, 

"at køre motorcykel og nyde den danske natur og vores lille lands skønhed".









BMW fredags fællestur rundt på vest Fyn


BMW tur til Xpedit Ølgod








Ingen kommentarer: