Søg i denne blog

søndag den 5. juli 2020

Det er da en strålende start på SHOC-DK sæsonen

I weekenden 3 - 5 juli vanen tro afholdes der landstræf i Shadow Owners club Danmark, og i år er vi tilbage på Hejlsminde Strand Camping. Vores vært havde sørget for at der blev stillet et fælles telt op på plænen nederst på campingpladsen, hvor der bliver serveret drikkevarer og mad til de 23 tilmeldte deltager.

  

På landstræffet er det planlagt at der er fællesspisning fredag aften, morgenmad, generalforsamling, fællestur og grill mad lørdag aften, generalforsamlingen gennemføres uden de store kontroverser, referatet kan læses på klubbens hjemmeside. men da vi skal på fællestur står det ned med regn. Det besluttes at fælles turen aflyses og det besluttes at tage ned på Hejlsmindes eneste restaurant (Baade og), hvor der indtages stjerneskud i forskellige størrelser. Resten af dagen tilbringes med fælles hygge og opfriskning af gamle fælles oplevelser, medlemmer og fælles oplevelser.



Søndag morgen pakkes der ned inden morgenmad i et ophold i regnen og efter morgenmaden kører Poul, Niels og jeg mod Vejle i silende regn, vi kommer hjem så vi kan nå at se årets første Formel 1 løb.

Tak for en god men våd weekend, vi ses muligvis til Danmark rundt eller på Touring campen 1 weekend i september.


Tommy's nye Honda Shadow VT750

Ingen kommentarer: