Søg i denne blog

søndag den 5. maj 2019

Sæsonstart på Trandum Camping for Shadow Klubben 2019

I weekenden d. 3-5 maj har Karen og Niels arrangeret sæson start for alle medlemmer af Shadow Klub Danmark på Trandum Camping (Lystfisker camp), der er tilmeldt 18 medlemmer, der er dog 2 der vælger at melde afbud i sidste øjeblik. Vejret fredag er meget blandet fra solskin med stærk blæst til snevejr med frost i løbet af aftenen og natten. Så det var med blandede følelser vi står op lørdag morgen, velvidende at der er arrangeret en fællestur kl. 10.30 i lokalområdet. Fredag aften serverer vores vært Knud Leth flæskesteg, med rødkål og kartofler og med Citronfromage til dessert, en god start på træffet. Efter at alle er blevet indkvarteret i værelser, hytter eller telt er der fælles komsammen, udveksling af mere eller mindre sand færdigheder, hilsner fra medlemmer der ikke kan deltage og andre bekendtskaber af klubben.















Den arrangerede køretur lørdag udskyder til start fra 10.30 til 12.00 af hensyn til vejret. Inder fælles turen vælger SUS at forlade os af private årsager skal hun hjem, Ken og broderen Geert vælger at blive på campingpladsen for at hygge sig (Ken har fødselsdag), vi modtager også afbud fra Poul og Carsten, som skulle være kommet lørdag. Turen starter i strålende solskin, men dog lidt køligt men det betyder jo ikke noget med det udstyr vi alle har. Vores guider vælger at køre til Karup via Haderup, hvor der tankes og spises frokost. Derefter fortsættes turen til Dollerup Bakker, hvor der kan spises is, kage og drikkes en frisk kop kaffe, medens man nyder den smukke udsigten og og den varmende sol. Herfra går turen via Hald Ege af småveje  forbi Mønsted, Vrigsted tilbage til Trandum, en tur på ca. 95 km. Flot tur og tak skal lyde til de lokale guider der har planlagt den.

Lørdag aften spises der igen på campingpladsen, hvor menuen står på Kalvesteg med bønner og flødekartofler med islagkager til dessert, under middagen synges der fødselsdagssang for Ken, samt der indtage rødvin, samt diverse drinks og øl medens der hyggesnakkes i venners lag. Søndag spiser morgenmad og pakkes sammen, der siges farvel med et snarligt gensyn senest til generalforsamlingen 5 juli på Fyn MC camp. Træffet er slut.





Lørdags turen

Ingen kommentarer: