Søg i denne blog

søndag den 3. marts 2024

Når virkeligheden indhenter fornuften

Man kan også sige at man har en plan til fornuften overbevise en til at lave en anden. Årets Kristihimmefartstogt skulle have været til Gotland, men da vi skulle booke færgebilletter til overfarten fik vi nok lidt af en overraskelse at 4 personer med sidepladser (et krav på overfarten) og 4 motorcykler, retur skulle koste  6300 Skr. Det beløb kan vi godt bruge bedre til andre ting, som Store bøffer, rødvin, Svensk øl, eller bare oplevelser.

Turen til første overnatning Lyckåhem Hotels & Hostels i Carlscrona er ikke ændret. Så onsdag kører vi fra Vejle til Carlskrona over Øresundsbroen, en tur på 474 km der tager 5 timer uden frokost og pauser.

Lyckåhem Hotels & Hostels

Fra Carlscrona går turen NU til Øland hvor vi vil få en del mere tid til at opleve øen, vi sparer jo 6 timer på sejltid med færgen og lidt på afstanden mellem Kalmar og Oskarshamn. På Øland skal vi overnatter 2 nætter ved Villa Sol Bed & Breakfast i Borgholm, en by med en gammel borgruin fra 1200, den skal vi jo nok ud og se.

Villa Sol, Borgholm

Vi har booket 2 overnatninger og forventer at. bruge 1 dag på at se øen og besøge forskellige udflugtssteder og seværdigheder, vi har også talt om at køre til Kalmar for at besøge byen og slottet. afstanden til Kalmar kun er kun 40 km. Lørdag formiddag sætter vi kursen hjemad af små lande veje rundt i det sydsvenske, vi skal overnatter på Hotel Milano garden og Bungalow, hvor vi har lejet en hytte til fire.
Rejsetiden er 385 km. og 7,5 timer.

Hotel Milano Bungalow

Søndag køres der til færgen i Helsingborg, for at sejle til Helsingør og derefter at fortsætte til Vejle.








1 kommentar:

Anonym sagde ...

Overdrivelse fremmer forståelsen. Det koste kun 6300,00😁😁😁😁