Søg i denne blog

tirsdag den 27. juni 2023

Besøg hos formanden af SHOC-DK

 I uge 28 er Shadow-klubbens medlemmer inviteret til Stavanger i Norge for at besøge klubbens formand, som ifølge traditionerne velvillig stiller græs til medlemmernes telte. Jeg og nogle at klubbens øvrige medlemmer tager færgen fra Hirtshals fredag d. 14 juli til Kristiansand, hvor vi overnatter, og fortsætter til Sola ved Stavanger lørdag. Andre medlemmer kører tidligere og vil være fremme fredag. 

Henrik har sikkert planlagte nogle oplevelsesrige ture rundt i det norske landskab omkring Stavanger eller i det sydlige Norge, hvor der findes mange spændende og udfordrende MC veje, med mange stigninger, nedkørsler og sving, så vi alle kan få afprøvet vore evner med diverse maskiner. En Shadow driver er også passioneret friluftsmenneske og kan godt lide at sove i telt.


Det bliver som sædvanlig en stor fornøjelse at se  Shadowitterne igen til  denne tur og jeg kan kun opfordre de medlemmer der ikke har tilmeldt sig et klubarrangement endnu i år, at gøre det, hvadenten det er turen til Holland, Norge eller landstræffet på Sjælland.

Shadowklubben er en klub af godmodige, hyggelige og passionerede motorcyklister der er gode til at hygge og har en forkærlighed til Honda Shadow, VTX eller Fury motorcyklerne uanset årgang.

Er der nogle medlemmer eller Shadow kører der ønsker at høre nærmere er jeg sikker på at Henrik gerne giver information via mail på: formanden@shadow-mc.dk



Nærmere tur beskrivelse følger senere når vi har været afsted.

Ingen kommentarer: